XHENI GROUP SH.P.K


ÇFARËNE BEJME


PISHINA

Objektivi ynë kryesor është që të ofrojme të gjitha zgjidhjet teknike për çdo lloj pishine, parqesh akuatike, sauna profesionale, banjo turke, shatërvane publike dhe SPA, duke filluar që nga orientimi arkitektonik, projekti dhe ndërtimi.

MË SHUMË


DYER AUTOMATIKE

Tashmë Xheni Group shpk në sajë të eksperiencës që posedon ka arritur të ketë një rritje progresive të klienteles. Fakti i të qënit konkurues në tregun Kosovar dedikohet Shitjes me shumicë dhe pakicë të Dyerve industriale dhe Residenciale

MË SHUMË


SPA

duke ndjekur hapin e kohës ka përgatitur një staf të kualifikuar për projektimin, ndërtimin dhe furnizimin me materialet e nevojshme të qëndrave të SPA, duke propozuar zgjidhje të personalizuara për të gjitha llojet e trajtimeve.

MË SHUMËLider ne tregun Kosovarë

PISHINA TE NDRYSHME ME STANDARTE EUROPIANE


Galeria


PSEXHENI GROUP SHPK?

Xheni Group sh.p.k filloi si një kompani tregtare në vitin 1990, e cila e specializuar në materialet e ndërtimit tregtare nga kompanitë e huaja dhe i specializuar kryesisht në importimin e panelleve te dyerve te garazhave Xheni Group tani me perfaqsim direkt te pishinave nga France , Xheni Group sh.p.k tani me 15 distribuime e ben te veçant ne tregun Kosovarë


We’re good at
  • Pishina
  • Sauna
  • Jacuzzi 
  • Dyer Automatike
  • Dyer te oborrit
  • Banjo Turke
  • Rampa
  • Dyer Senzorike